Το 12ο PICK (Patras International Circuit for Kart) EKO RACING 100 διοργανώθηκε για 12η συνεχή χρονιά στο κέντρο της Πάτρας. Ο Βασίλης και ο Μπάμπης Κοττής από την Τρίπολη αγωνίστηκαν στην κατηγορία Loux Charity Race και τερμάτισαν δεύτεροι με χρόνο 00:28’56″383.

Στη σπουδαία αυτή εκδήλωση για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό παρευρέθηκε και συμμετείχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η διοργάνωση-θεσμός για την αχαϊκή πρωτεύουσα, με την καθοριστική συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και την ουσιαστική συνδρομή όλων των τοπικών παραγωγικών φορέων, έστειλε και φέτος μηνύματα εξωστρέφειας και αισιοδοξίας, έστω κι αν διεξήχθη χωρίς θεατές, λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων εξαιτίας της πανδημίας.

Η προτροπή των διοργανωτών ήταν «μείνετε σπίτι και απολαύστε τη διοργάνωση από την ΕΡΤ Sports», και ο κόσμος πειθάρχησε απόλυτα.

Ο αγώνας είχε διάρκεια 30 λεπτών (35 γύρων) και αποτελούνταν από 10 ομάδες των δύο οδηγών που έπρεπε κατά τη διάρκεια του αγώνα να αλλάξουν οδηγό.

Κάποιοι από τους οδηγούς που πήραν μέρος ήταν μεγάλα ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού όπως Κατσίμης, Καλογηράτος, Κατσίνης, Μαρλαφέκας, Πουρναράκης.

Τα χρηματικά έπαθλα των οδηγών δόθηκαν για φιλανθρωπικό σκοπό.

πηγή φωτο: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: