ερτ τρίπολης (αρχείο)

Ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, πρόκειται να γίνει την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου, με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Με αφορμή την πρόοδο, που έχει σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, το Ι.Σ.Ν. προσκαλεί τους κατοίκους της Σπάρτης και των γύρω περιοχών, σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση για την παρουσίαση του οράματος, της φιλοσοφίας του σχεδιασμού και της προόδου του έργου, καθώς και για να απαντήσει σε ερωτήματα και απορίες του κόσμου.

Η εκδήλωση παρουσίασης του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, στις 7 το απόγευμα.

Στην παρουσίαση, θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Ι.Σ.Ν., του Υπουργείου Υγείας, των αρμόδιων αρχιτεκτονικών γραφείων, καθώς και ιατρικοί σύμβουλοι.

Το νέο νοσοκομείο, θα διαθέτει ιατρικό-διαγνωστικό εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας, αποκλειστικά μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Θα είναι ενεργειακά αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον και προσβάσιμο για όλους τους ασθενείς.

Η δωρεά για την ανέγερση και τον εξοπλισμό του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, εντάσσεται στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για την Υγεία, που χρηματοδοτείται εξολοκλήρου, από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό, πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια.

Μοιράσου το άρθρο: