Ολοκληρωτική απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, απ’ τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για 2 μήνες, αποφάσισε η οικονομική επιτροπή του δήμου της Τρίπολης.

Έρχεται απόφαση και για απαλλαγή από δημοτικά τέλη, ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων, σύμφωνα και με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης.

Τα πιο πάνω, γνωστοποιεί, ο δήμαρχος Τρίπολης, Κ. Τζιούμης, σε σχετική ανακοίνωσή του.

Το περιεχόμενο αυτής έχει ως εξής:

«Το καθήκον κάθε Δήμου για (όλους) τους επαγγελματίες είναι δεδομένο,η φροντίδα του Δήμου Τρίπολης για αυτούς διαρκής και (ελπίζουμε) σημαντική.

Στο πλαίσιο αυτής της φροντίδας η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου,μετά από εισήγηση του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη,αποφάσισε,την Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020,την πλήρη απαλλαγή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστου χώρου για δύο μήνες.

Μετά από τρεις ημέρες έρχεται η κυβέρνηση και με ΠΝΠ επιτρέπει στα Δημοτικά Συμβούλια της χώρας, να αποφασίσουν την απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων,που πλήττονται από τον κορωνοιό.

Ευχαρίστως,εφαρμόζουμε την κυβερνητική απόφαση,που ήταν άλλωστε και δίκη μας βούληση και απόφαση.

Θα προτείνουμε να ληφθεί η σχετική απόφαση στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η σκέψη μας είναι πάντα στο πως θα βοηθήσουμε και θα ανακουφίσουμε ΟΛΟΥΣ τους επαγγελματίες του Δήμου μας, ΟΛΟΥΣ τους δημότες μας».

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: