Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Τζιούμη Κώστα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, στο Δημαρχείο, ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο συζήτησης τον συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την ανάληψη δράσεων ενημέρωσης και προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η σύσκεψη κρίθηκε απολύτως αναγκαία, κυρίως μετά από τα πρώτα κρούσματα που παρουσιάστηκαν στη χώρα μας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν, κυρίως, τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να λάβει ο Δήμος, σε όλα τα Δημοτικά κτίρια, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, αλλά και στα σχολεία όλων των βαθμίδων (…).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο κ.Αναγνωστάκος Θεοχάρης, εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Τρίπολης, η κ. Σαββάκη Ευσεβία μέλος του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Τρίπολης, ο προϊστάμενος Α/θμιας εκπαίδευσης κ. Γκέσουρας Φώτης, ο προιστάμενος Δ/θμιας εκπαίδευσης κ. Σελίμης Γιώργος, οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας. δήλωσε τα εξής:

“Με ψυχραιμία και συντονισμό προβαίνουμε σε συγκεκριμένες ενέργειες ενημέρωσης των κατοίκων, μαθητών και εργαζομένων της πόλης μας, προκειμένου να προετοιμαστούν και να προφυλαχθούν από τον κορωνοϊό και άλλες εποχιακές ιώσεις. Συνιστώ στους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες που εκδίδουμε τόσο εμείς, ως Δήμος, όσο και οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας (Υπουργείο Υγείας, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ΚΕΕΛΠΝΟ κλπ.), προκειμένου να αντιμετωπίσουμε άμεσα και αποτελεσματικά οποιαδήποτε εξάπλωση του κορωνοϊού”.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Γραφείο Δημάρχου

Μοιράσου το άρθρο: