Η ιατρός, Γεωργία Παναγοπούλου, της παράταξης του δημάρχου Κωνσταντίνου Τζιούμη, εκλέχθηκε (κατά πλειοψηφία), με 18 θετικές ψήφους, πρώτη (1η) γυναίκα-πρόεδρος, στο νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου της Τρίπολης.

Υπήρξαν στην μυστική ψηφοφορία, 22 λευκά ψηφοδέλτια, ενώ καταγράφηκε και μία (1) αποχή (Βαγγέλης Γούργαρης της Λαικής Συσπείρωσης).

Νέος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, εκλέχθηκε ο Βασίλης Ψυχογιός της παράταξης του Γιάννη Σμυρνιώτη (αξιωματική αντιπολίτευση με τους περισσότερους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και νικήτρια στον α γύρο των εκλογών).

Ο άλλοτε πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου, απέσπασε 35 θετικές ψήφους, ενώ υπήρξαν 5 λευκά και μία (1) αποχή (Λαική Συσπείρωση).

Τέλος, νέος γραμματέας στο προεδρείο, εκλέχθηκε ο Θεόδωρος Καραλής (παράταξη τέως δημάρχου Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή).

Ο τέως πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, έλαβε 32 θετικές ψήφους, ενώ υπήρξαν 7 λευκά, 1 άκυρο και μία (1) αποχή (Λαική Συσπείρωση).

• Αμέσως μετά, ξεκίνησαν, στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης, οι διαδικασίες ορισμού και ψηφοφορίας για την στελέχωση των κρίσιμων επιτροπών του δήμου (Οικονομική, Ποιότητα Ζωής).

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: