Με δύο νίκες συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα των κορασίδων του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης επικρατώντας το Σάββατο στο Ναύπλιο της Γ.Ε. Ναυπλίου με 0-3 σετ (22-25, 19-25, 19-25) ενώ με το ίδιο σκορ επιβλήθηκε την Κυριακή και του Μιδέα Πλατανίτι στην Τρίπολη (25-13, 25-17, 25-14).

Στο παιχνίδι του Σαββάτου στο πρώτο σετ οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο έχοντας πότε η μια το προβάδισμα πότε η άλλη για να φτάσουν στο 15-14 υπέρ της Γ.Ε.Ν Από εκείνο το σημείο τα κορίτσια της Τρίπολης αφυπνίστηκαν για να περάσουν μπροστά με 21 -18 και τελικά να κερδίσουν το σετ με 22-25.

Στο δεύτερο σετ τα κορίτσια του ΑΣΠΕΤ έχοντας ψυχολογικό πλεονέκτημα προηγήθηκαν από την αρχή και σε όλη την διάρκεια του σετ ήταν μπροστά για να το κατακτήσουν και αυτό με 19-25. Στο τρίτο σετ βρήκε πάλι την ομάδα της Τρίπολης να προηγείται φτάνοντας στο 18-15. Η ομάδα του Ναυπλίου αντέδρασε ισοφαρίζοντας σε 18 όλα.Ο ΑΣΠΕΤ σε εκείνο το σημείο βρήκε την συγκέντρωσή του και με όπλο το σέρβις κατάφερε να κατακτήσει το σετ 19-25 και την νίκη.

Γ.Ε. Ναυπλίου (Διαμαντή): Σαββοπούλου, Αργύρη, Κόντου, Λαπαθιώτη, Μακρή Αρ., Μακρή θ., Ρούτουλα, Κόντου , Ντεβέ, Δεσύλλα, Σιατερλή, Γκιώνη, Παλάσκα.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (Χρονόπουλος): Αγγελοπούλου, Αλεξοπούλου, Δήμου, Ζάβου, Καραλέκα, Παπαλιά, Σιάννα Πρωϊμάκη, Χρονοπούλου, Φωτοπούλου, Σιούντρη.

Στο παιχνίδι της Κυριακής ο ΑΣΠΕΤ ήταν καλύτερος από την αξιόμαχη ομάδα του Πλατανίτη δίνοντας την ευκαιρία σε Χρονόπουλο – Πεντεφούντη να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα αλλά και να πάρουν εμπειρίες και κορίτσια που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΑΣΠΕΤ Τρίπολης (Χρονόπουλος): Αγγελοπούλου, Αλεξοπούλου, Δήμου, Ζάβου, Καραλέκα, Παπαλιά –Βρεττού, Σιάννα, Πρωϊμάκη, Χρονοπούλου, Φωτοπούλου, Μητσοπούλου.

Μιδέας Πλατανίτι: Λίτσα, Βελλίνη, ΠαπαΪωάνου, Μπροσταλάκου, Καρκαζή, Πανοπούλου, Τσακώνη, Κατσίλα

Με τις δυο νίκες αυτό το Σαββατοκύριακο ο ΑΣΠΕΤ έχοντας και τον έναν βαθμό από την πρώτη αγωνιστική με το Άργος έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Β΄φάσης του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΠ και ακολουθούν η Αλκυών με 6 , ο Γ.Σ. Άργους με 5, ενώ Γ.Ε.Ν. και Μιδέας έχουν από 0 βαθμούς. Απομένουν δυο ακόμη αγωνιστικές με την ομάδα της Τρίπολης να φιλοξενείται στο Ναύπλιο από την Αλκυών το Σάββατο 6/4/2019 όπου με νίκη περνά στην Γ΄ φάση και στις 8 καλύτερες ομάδες της Πελοποννήσου. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Τρίπολης έχει ρεπό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

Μοιράσου το άρθρο: