Ανακοινώνεται από το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης η επαναλειτουργία του ΔΑΚ Τρίπολης για αθλητές και αθλούμενους από 1η Ιουνίου 2020,κατ΄ εφαρμογή των Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την αθλητική δραστηριότητα, οι οποίες συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.και ορίζουν όσα θα ισχύσουν κατά την τρέχουσα εβδομάδα.

Το Ν.Π.Δ.Δ. παρακαλεί όλους τους εμπλεκόμενους (εργαζόμενους,αθλητές, προπονητές, αθλητικούς συλλόγους, αθλούμενους πολίτες, συνοδούς κλπ) για την απόλυτη και αυστηρή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αποφάσεων των αρμόδιων Υπουργείων και υπογραμμίζει τη σημασία της ατομικής ευθύνης, καθώς όπως έχει καταστεί σαφές από την Γ.Γ.Α.,η έναρξη των αθλημάτων πραγματοποιείται με πλήρη επίγνωση του κινδύνου διασποράς της νόσου και οι οδηγίες που θα πρέπει να εφαρμόζονται, είναι ανάλογες των ιδιαιτεροτήτων του κάθε αθλήματος. Πλήρεις οδηγίες παρατίθενται στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την 31 Μαΐου 2020 και αναδημοσιεύεται παρακάτω.

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι το προσωπικό του ΔΑΚ Τρίπολης και της Διοίκησης του Νομικού Προσώπου (τηλ. 2710-233351) θα βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών για οτιδήποτε χρειαστεί και ελπίζει στην καλή συνεργασία όλων, ώστε να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε το συντομότερο και με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο, στις νέες συνθήκες.

Επιπλέον, το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης ενημερώνει το κοινό που κάνει χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ότι για να εισέλθουν στον χώρο θα πρέπει να επισκέπτονται πρώτα το γραφείο του Δ.Α.Κ. που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, προκειμένου να δηλώσουν την παρουσία τους υπογράφοντας το σχετικό έντυπο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Επίσης θα πρέπει οι ίδιοι να προσκομίζουν το έντυπο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που αφορά την «καταγραφή αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα».

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΡΟΣ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Δήμος Τρίπολης

Μοιράσου το άρθρο: