Επίσκεψη στον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, πραγματοποίησε ο βουλευτής Αρκαδίας ΝΔ Κώστας Βλάσης μαζί με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Η επίσκεψη αυτή, εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο κ. Βλάσης, ώστε να δημιουργηθεί μια άμεση επαφή των Δημάρχων της Αρκαδίας, με την κεντρική πολιτική ηγεσία, ώστε τα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης να προωθούνται άμεσα.

Ο κ. Βλάσης, αναγνωρίζοντας τόσο τα σημαντικά ζητήματα που καλούνται να διαχειριστούν οι Δήμοι, όσο και τη μεγάλη σημασία, που έχει η δημιουργία των κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας, θα συνεχίσει τον κύκλο των επαφών αυτών, ώστε να υπάρξει πλήρης ενημέρωση της κεντρικής πολιτικής ηγεσίας για τις εκκρεμότητες και τους τομείς που επιδέχονται βελτίωσης.

Ο κ. Λυσίκατος, ενημέρωσε τον Υπουργό Εσωτερικών, για τα προβλήματα, αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Δήμου N. Κυνουρίας, αλλά και για τις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής.

Από την πλευρά του, ο κ. Βλάσης, τόνισε πως, η αποτελεσματική συνεργασία κεντρικής πολιτικής ηγεσίας και τοπικής αυτοδιοίκησης, μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίλυση πολλών εκκρεμοτήτων, αλλά και στην αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει η Αρκαδία.

δελτίο Τύπου
κεντρ. φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
πηγή εσωτ. φωτό: γραφείο Κ. Βλάση

Μοιράσου το άρθρο: