Αρχίζει το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου »Ερμηνείες στην Ερμιονίδα».

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο θέατρο ΑRTίκι, στο Κρανίδι.

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, θα διεξαχθεί μουσική βραδιά με τον τραγουδοποιό Λόλεκ (Γιάννης Αναγνωστάτος).

Το 7ο Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», που πραγματοποιεί ο Θ.Ο.Ε. κάθε καλοκαίρι, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ερμιονίδας και την Π.Ε. Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 13 έως τις 30 Αυγούστου.

Πρόκειται για την αναμφισβήτητα κορυφαία πολιτιστική διοργάνωση στην Ερμιονίδα, με την επιμέλεια και άγρυπνη καθοδήγηση του εμπνευστή της, καθηγητή Κώστα Γεωργουσόπουλου, που εγκαινιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2014 και έχει ήδη πλέον εξελιχθεί σε θεσμό, έχοντας συγκεντρώσει επίλεκτες αθηναϊκές παραστάσεις και τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού θεάτρου το διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι να συμβάλλει στην προώθηση του θεάτρου στην ελληνική περιφέρεια και συγκεκριμένα, στην Ερμιονίδα, καθώς και στην τόνωση της τουριστικής της ανάπτυξης, προωθώντας την καλλιέργεια και τη διάδοση του πολιτισμού.

από δελτίο Τύπου

Μοιράσου το άρθρο: