Στ. Ζορμπαλάς

Σε λίγες ημέρες, η διοίκηση του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου της Τρίπολης, θα προβεί σε δράση ενημέρωσης, όσον αφορά τις παρεμβάσεις, που έγιναν ή και γίνονται, στο Ίδρυμα, όλο αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Τρίπολης, η διοίκηση, της δημόσιας αυτής, δομής υγείας, θα προχωρήσει σε εκδήλωση εγκαινίων διάφορων έργων και προμηθειών, που έγιναν ή και που γίνονται στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, θα αναδειχθούν οι πρωτοβουλίες, που ετοιμάζει να επικοινωνήσει η διοίκηση.

Υπενθυμίζουμε, ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο, εκτός απ’ την κτιριακή επέκταση, που σχεδιάζει, έχει ήδη αναμορφώσει τις κλίνες ΜΕΘ, αλλά και τους ειδικούς χώρους φιλοξενίας και θεραπείας ασθενών covid 19.

Έχει αυξήσει κρεβάτια και ιατρικό – υγειονομικό προσωπικό, έχει προμηθευτεί μοριακό αναλυτή, ενώ διαθέτει και νέο – σύγχρονο, αξονικό τομογράφο.

Πρόσφατα, επίσης, τοποθετήθηκε και ήδη λειτουργεί και ο εξωτερικός οικίσκος για την υποδοχή και τον έλεγχο των ύποπτων περιστατικών για SARS COV 2, αλλά και αυτών που επιθυμούν έλεγχο για πιθανή λοίμωξη.

Τα πιο πάνω πράγματα, αλλά και κάποια άλλα, που έγιναν ή γίνονται αυτές τις ημέρες, θα τα παρουσιάσει η διοίκηση του Τάσου Τζανή, στην εκδήλωση, που ετοιμάζεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Μοιράσου το άρθρο: