Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής (α. συμμαχία προοδευτικών δυνάμεων, β. μάχη κατά της ακροδεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού) και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ήταν τα δύο βασικά θέματα συζήτησης, στην συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Τρίπολης, σήμερα το απόγευμα.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, αναμένονται επίσης, δράσεις και ανακοινώσεις απ’ την Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι-(είναι ανοιχτή η λίστα, έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον, έξι με επτά μέλη για υποψηφιότητα στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της Τρίπολης) που κληθούν να δημιουργήσουν την αυτοδιοικητική ομάδα, θα έχουν συνάντηση με τον δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, ώστε να ξεκινήσουν συζήτηση-διαβούλευση, για την πιθανή οικοδόμηση συνεργασίας, πάνω σε προγραμματικά δεδομένα.

Πιθανή ευόδωση αυτής της πρωτοβουλίας, θα οδηγήσει σε συνέντευξη Τύπου των ανθρώπων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του κ. Παυλή, ενώ, αμέσως μετά, θα επισημοποιηθεί η συνεργασία, με κοινή συνέντευξη Τύπου, των δύο πλευρών.

Η Νομαρχιακή Αρκαδίας, κάλεσε τα μέλη που τυχόν θα βρεθούν σε ψηφοδέλτια άλλων συνδυασμών, όπως το σκεφτούν καλύτερα και όπως αποσύρουν την επιλογή αυτή.

Στην σημερινή συνέλευση του Εργατικού Κέντρου, γνωστοποιήθηκαν και δύο νέες υποψηφιότητες, για το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Δέδε (θα υπάρξουν ανακοινώσεις απ’ τον ίδιο τον υποψήφιο περιφερειάρχη)..

Τέλος, έγινε γνωστό, ότι θα δρομολογηθεί παρουσία μελών, στην μεγάλη Σαββατιάτικη εκδήλωση της Αθήνας (κλειστό Γαλατσίου), με ομιλητή τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Τα μέλη ενημερώθηκαν, επίσης και για την έλευση στην Τρίπολη, του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, κ. Γιάννη Δραγασάκη, στις 17 Απριλίου (θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης).

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: