ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ

ΑΠΟ το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του νεότερου Ελληνικού κράτους, ξεκίνησε απόψε τις επισκέψεις της στην περιφέρεια η πρόεδρος της επιτροπής «ΕΛΛΑΔΑ 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου.

Σε ομιλία της στο Βουλευτικό, την πρώτη Βουλή των Ελλήνων, η κ. Αγγελοπούλου κάλεσε όλους, αυτοδιοίκηση, φορείς και πολίτες να καταθέσουν σκέψεις, ιδέες και προτάσεις γύρω από τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την παλιγγενεσία.

«Θέλουμε να ακούσουμε προτάσσεις, ιδέες και τις καλές προτάσεις ,όπως αυτές που ακούσαμε εδώ στο Ναύπλιο , θα τις στηρίξουμε «είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του «ΕΛΛΑΔΑ 2021» που τόνισε ότι «το συνολικό κόστος των εκδηλώσεων θα καλυφθεί από χορηγίες και δεν θα επιβαρυνθεί τα δημόσιο ούτε ένα ευρώ.. .»

Η κ. Αγγελοπούλου υπογράμμισε ότι «αντλούμε δύναμη και υπερηφάνεια από το παρελθόν χτίζοντας όμως μια ακόμη καλύτερη κοινωνία για όλους..»

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημ. Κωστούρος καλωσορίζοντας την κ. Αγγελοπούλου μίλησε για την ουσιαστική συμβολή της πόλης του Ναυπλίου στη δημιουργία του νεοτέρου ελληνικού κράτους επισημαίνοντας ότι « ο εορτασμός των 200 χρόνων δίνει μια μοναδική ευκαιρία να ενωθούμε σε ένα στρατηγικό στόχο…»

Πριν την εκδήλωση στο Βουλευτικό η. κ. Αγγελοπούλου , με τους συνεργάτες της, επισκέφθηκαν το δημαρχείο Ναυπλίου και συναντήθηκε με την «Εφορεία τιμής 2021″ που έχει συγκροτηθεί στην πόλη .

Επίσης επισκέφθηκε το Πελοποννησιακό Λαογραφικό Ίδρυμα όπου ξεναγήθηκε από την πρόεδρο του, ενδυματολόγο κ. Ιωάννα Παπαντωνίου.

Φωτο : STUDIO B&G

Μοιράσου το άρθρο: