Για ακόμα μια φορά ο Πανγυθεατικός Γ.Σ. πρωτοπορεί και προάγει τον αθλητισμό. Αυτή τη φορά, κάνοντας πράξη το σύνθημα «Αθλητισμός για Όλους», ο σύλλογος του Γυθείου «με μεγάλη χαρά και κάθε επισημότητα» ανακοίνωσε τη δημιουργία τμήματος για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες (ΑμεΑ).

Το νέο τμήμα αναλαμβάνει η γυμνάστρια του συλλόγου κ. Γεωργία Παραή-Κολοκούρη, η οποία είναι ειδικευμένη στην Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή.

Παράλληλα, επιστημονική ομάδα αποτελούμενη από ψυχολόγους και φυσιοθεραπευτές θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τμήματος και σε εξατομικευμένες παρεμβάσεις.

Οι προπονήσεις και η επιλογή αθλήματος θα προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε ατόμου, το οποίο θα μπορεί να προπονείται τόσο ομαδικά όσο και ατομικά.

Επισημαίνεται πως η συμμετοχή στο τμήμα ΑμεΑ είναι δωρεάν.

«Η ίδρυση του τμήματος ΑμεΑ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς που βρισκόμαστε στο Σύλλογο και συνεχίζει την παράδοση της φιλοσοφίας του Πανγυθεατικού, που δε μένει μόνο στην ανάπτυξη των λαοφιλών αθλητικών τμημάτων, αλλά ανοίγει τις πόρτες του σε όλα τα μέλη της κοινωνίας μας», σημειώνει η διοίκηση του Πανγυθεατικού.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Πανγυθεατικός Γ.Σ.

Μοιράσου το άρθρο: