Με το παρόν φύλλο η εφημερίδα «ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ» εισήλθε στο 70ό έτος έκδοσης.

Από τις 20 Ιουνίου 1951, όταν ο αείμνηστος Άγγελος Ηλιόπουλος κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο, μέχρι σήμερα, η εφημερίδα πορεύτηκε με ήθος και συνέπεια, με βλέμμα κριτικό αλλά και αντικειμενικό, μακριά από σκοπιμότητες και ακρότητες.

Με εποικοδομητική κριτική, κατέθετε προτάσεις και πρότεινε λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα, ιεραρχώντας πρωτίστως το συμφέρον του τόπου, κατέστη δε αναπόσπαστο κομμάτι της πορείας-εξέλιξης του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης στο χωρo-χρόνο. Η καταξίωσή της στο αναγνωστικό κοινό είναι η καλύτερη απόδειξη για τη θετική συμβολή της.

Ο εκδότης Κωνσταντίνος Ηλ. Φίλανδρος που βρίσκεται εδώ και 26 χρόνια στην ευθύνη της έκδοσης τονίζει ότι « η εφημερίδα είμαστε όλοι εμείς. Τα «Νέα της Μεγαλοπόλεως» είναι η δική μας εφημερίδα. Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς που περνάει η χώρα μας, με όπλο τα κεκτημένα, με πίστη στις δυνάμεις μας και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η έντυπη δημοσιογραφία, συνεχίζουμε, βάζοντας πάνω απ’ όλα τον σεβασμό στους αναγνώστες μας».

Ο κ. Φίλανδρος δεν παραλείπει να ευχαριστήσει θερμά τους αρθρογράφους της εφημερίδας, τους συνεργάτες, τους ανταποκριτές, τους διαφημιζόμενους και τους χιλιάδες συνδρομητές που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και συνδιαμορφώνουν την εφημερίδα» .

Μοιράσου το άρθρο: