Την ανοιχτή συγκέντρωση-ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Σπάρτη Λακωνίας, παρακολούθησε από κοντά η ΕΡΤ Τρίπολης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, νωρίς το πρωί, βρέθηκε στον σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, όπου και ξεναγήθηκε στους βυζαντινούς αυτούς χώρους.

Μετά την ομιλία του, στο κατάμεστο κέντρο της Λακωνικής πρωτεύουσας, ο αρχηγός της Ν.Δ. παρευρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του κ. Παναγιώτη Νίκα (υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με την στήριξη της Ν.Δ.).

Εκεί βρέθηκαν οι βουλευτές της Ν.Δ., αλλά και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος, μαζί φυσικά, με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του κ. Νίκα.

Παρόντες και υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά και νυν δήμαρχοι που είναι εκ νέου υποψήφιοι.

Στην Σπάρτη και στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λακωνίας, παρευρέθηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης (γραμματέας πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ.), ο Πέτρος Δούκας (πρώην βουλευτής και υπουργός), ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης (πρώην βουλευτής και υπουργός), ο Μενέλαος Δασκαλάκης (πρώην γενικός διευθυντής της Ν.Δ.), αλλά και άλλοι, πρώην βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Στην μεγάλη συγκέντρωση, παρευρέθηκε ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κ. Βλάσης, ο υποψήφιος δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, αλλά και Αρκάδες υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, σας παρουσιάζει το σχετικό φωτογραφικό υλικό της κορυφαίας εκδήλωσης της Ν.Δ. στη Σπάρτη.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: