Στ. Ζορμπαλάς

Με αφορμή την εφαρμογή σκληρών, περιοριστικών μέτρων σε Σπάρτη και Αργολίδα, η περιφερειακή παράταξη »Νέα Πελοπόννησος» του Πέτρου Τατούλη, εξέδωσε ανακοίνωση.

Κατηγορεί τους υπεύθυνους για πράγματα που έπρεπε να γίνουν.

Ρωτάει εάν έγινε στη Σπάρτη ιχνηλάτηση και rapid test σε δομές που είχαν κρούσματα, ενώ για την Αργολίδα ρωτά για τον αριθμό των τεστ, που έγιναν στον πληθυσμό.

Επίσης, η παράταξη του Πέτρου Τατούλη, ρωτά «εάν γνωρίζει ο Περιφερειάρχης τις αρμοδιότητες βάσει του νομοθετικού πλαισίου της πολιτικής προστασίας της Περιφέρειας, ενώ ζητά άμεση επιδημιολογική επιτήρηση για την Αργολίδα και τη Σπάρτη».

Και συνεχίζει:

«(…) Εκφράζουμε δημόσια την έντονη δυσαρέσκεια μας για την καθυστέρηση επιβολής αυστηρών μέτρων στις συγκεκριμένες περιοχές εκ μέρους του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, καθώς και την έντονη απορία μας γιατί το αυστηρό lockdown πρέπει να επεκταθεί στην Αργολίδα στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας;

Εντύπωση μας προκαλούν οι αριθμοί των κρουσμάτων, που ανακοινώνονται τις τελευταίες μέρες από τον ΕΟΔΥ στην Πελοπόννησο, με δεδομένο ότι οι πληροφορίες που υπάρχουν από τις τοπικές κοινωνίες μιλούν για πολύ περισσότερα κρούσματα!».

Μοιράσου το άρθρο: