Στ. Ζορμπαλάς

Την ανακοίνωση για την απόφαση διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάπλαση και την ανάδειξη της περιοχής στην τεχνητή λίμνη του Λάδωνα Γορτυνίας σχολίασε ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει τη δική του υπογραφή, το 2014, ως υφυπουργού Ανάπτυξης-Ανταγωνιστικότητας, ώστε να ενταχθεί το έργο στο Πρόγραμμα των Δημοσίων Επενδύσεων και να «κλειδώσει» η χρηματοδότηση.

Η ανακοίνωση του Γορτύνιου βουλευτή, μεταξύ άλλων, αναφέρει τα εξής για το σημαντικό αυτό αναπτυξιακό έργο:

«Πρόκειται για ένα έργο το οποίο στις 26-12-2014 ως Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας υπέγραψα να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με τίτλο ‘Έργα προσέλκυσης επισκεπτών στη Λίμνη Λάδωνα’, προϋπολογισμού 1.289.618 ευρώ.

Εκφράζω μάλιστα την ικανοποίησή μου διότι στη μελέτη συμπεριλαμβάνεται η ασφαλτόστρωση του επαρχιακού δρόμου Κυράς Γεφύρι – Πουρναριά (όπως είχαμε συμφωνήσει στη συνάντησή μας με τον κ. Νίκα στις 4/9/2020).

Ένα έργο για το οποίο είχαν εξασφαλιστεί τα χρήματα από την ΔΕΗ, αλλά λόγω καθυστερήσεων ‘χάθηκαν’.

Για την ανάδειξη της λίμνης Λάδωνα έχω κάνει από το 2010 δεκάδες κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις, ένα έργο που θα είναι έργο πνοής για τη Γορτυνία είναι επιτέλους πολύ κοντά στην υλοποίηση.»

Μοιράσου το άρθρο: