Την διεξαγωγή δύο ημερίδων θα πραγματοποιήσει η ΕΠΣ Αρκαδίας σε Τρίπολη και Λεωνίδιο με σκοπό την ενημέρωση των άμεσα εμπλεκομένων του τοπικού ποδοσφαίρου για τους κανονισμούς διαιτησίας που έχουν αλλάξει και ισχύουν από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Η πρώτη εκδήλωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25/09/2020 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «ΦΑΜΠΡΙΚΑ» στο Λεωνίδιο και η δεύτερη τη Δευτέρα 28/09/2020 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφέρει:

«Η Ε.Π.Σ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας, καλεί τους διαιτητές, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους παράγοντες στις ημερίδες Διαιτησίας που διοργανώνει με θέμα: «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ».
Το ποδόσφαιρο αλλάζει, εξελίσσεται και καλό είναι όλοι οι εμπλεκόμενοι να ενημερωνόμαστε για τις αλλαγές αυτές.
Εισηγήτρια θα είναι η Κυρία Ελένη Κυρίου, Υπεύθυνη του περιφερειακού συνδέσμου ανάπτυξης της Διαιτησίας /ΚΕΔ-ΕΠΟ.
Οι ημερίδες θα διεξαχθούν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων ΦΑΜΠΡΙΚΑ στο ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΚΑΙ την ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Ευχαριστούμε το ΔΗΜΟ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ και το ΔΗΜΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για την παραχώρηση των αιθουσών.
Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Αποστάσεις.
Αντισηπτικά.
Θερμομέτρηση.».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: