Προσκεκλημένος στην ΕΡΤ Τρίπολης ήταν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, ο βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Βλάσσης.

Από τη συχνότητα του ραδιοφώνου, στους 101,5 FM & 1305 AM και διαδυκτιακά, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019, στις μεγάλες προκλήσεις, στις πρώτες κινήσεις της Ν.Δ. εφόσον εκλεγεί κυβέρνηση και στις προτεραιότητες του κόμματός του για την Αρκαδία.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Βλάσσης για τους τρόπους διασφάλισης του αγαθού της υγείας για τους πολίτες και τους τρόπους υλοποίησης αυτού του σχεδιασμού που βασίζεται σε προληπτικές εξετάσεις και σε στελέχωση των Δημοσίων Νοσοκομείων με προσλήψεις νοσηλευτών.

Ειδικότερα για την Αρκαδία μίλησε για στήριξη του πρωτογενούς τομέα και αμέριστη συμπαράσταση προς τους αγρότες που θα πρέπει όμως να αναγνωριστούν και οι ευθύνες τους , για προσλήψεις στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο και κάλυψη ελλείψεων σε υλικοτεχνική υποδομή, για αξιοποίηση του τουριστικού προϊόντος, της θάλασσα, των ορεινών όγκων και των λιμανιών καθώς και για βασικά έργα κεντρικής οδοποιίας όπως η παράκαμψη των Λαγκαδίων.

Στο μήνυμά του προς τους Αρκάδες ο κ. Κώστας Βλάσσης ζήτησε συμμετοχή στις εκλογές για να υπάρξει μια πιο φωτεινή μέρα για τον τόπο μας , είπε ότι έφτασε η ώρα της αλήθειας, πως η πατρίδα δεν αντέχει άλλα πειράματα και ο Έλληνας θα καταλάβει ότι μετά από 4,5 χρόνια αξίζει μιας ευκαιρίας.

Μοιράσου το άρθρο: