Σε δημόσια καταγγελία, για την θεσμική στάση, Αρκάδων περιφερειακών συμβούλων, στο θέμα της ψηφοφορίας για την έγκρισή ή μη, της δυνατότητας του δήμου της Τρίπολης, για προσωρινή διαχείριση απορριμμάτων, προέβη, χθες το βράδυ, απ’ την Νεστάνη Αρκαδίας, ο δήμαρχος της πόλης κ. Δημήτρης Παυλής.

Σε τοποθέτησή του, πάνω στο θέμα του ΣΔΙΤ Πελοποννήσου και του Μεγαβουνίου (χώρος για δημοτική προσωρινή διαχείριση) και με αφορμή την πρόσφατη υπογραφή της σύμβασης για την ολοκληρωμένη διαχείριση, ο δήμαρχος, μεταξύ άλλων, είπε τα εξής:

«Μέχρι να ξεκινήσει το ΣΔΙΤ, εάν ξεκινήσει και εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι νομικές προσφυγές, εμείς ως δήμος, θα προχωρήσουμε στην προσωρινή διαχείριση στο Μεγαβούνι. Το προβλέπει το εθνικό σχέδιο και ο αναθεωρημένος περιφερειακός σχεδιασμός. Εδώ θα καταγγείλω τους Αρκάδες περιφερειακούς συμβούλους που ψήφισαν κατά της προσωρινής διαχείρισης του δήμου Τρίπολης, ενώ είχαν ψηφίσει για άλλους δήμους. Είναι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτή και τους κατηγορώ ευθέως…», τόνισε με έμφαση ο κ. Παυλής.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: