«Το διακύβευμα όλων των εκλογών είναι ή η ανάταξη της χώρας και η μεταρρυθμιστική πρόοδος ή η διατήρηση της σημερινής, καθολικής παρακμής».

Αυτό εξήχθη ως γενικό συμπέρασμα, απ’ τα όσα δήλωσε απ’ την Τρίπολη, το βουλευτικό κλιμάκιο (Γ. Κουμουτσάκος, Γ. Γεωργαντάς, Ελ. Βόζεμπεργκ/Βρυωνίδη) της Ν.Δ., που παρευρέθηκε σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αρκαδίας.

«Είναι ιστορική η χρονιά γιατί οι τέσσερις εκλογές θα αλλάξουν τα πάντα στη χώρα. Θέλουμε συμμετοχή ευθύνης και όχι αποχή ανευθυνότητας. Καμία ψήφος να μην πάει χαμένη. Είμαστε βέβαιοι για τη νίκη. Επιδιώκουμε στρατηγική νίκη, διεκδικούμε αυτοδυναμία. Η στρατηγική μας είναι αυτή της πειθούς. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει πόλωση και διχασμό για να συγκρατήσει τις απώλειες και να πετύχει συσπείρωση», δήλωσε με έμφαση ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο Γ. Γεωργαντάς, με τη σειρά του είπε τα εξής:

«Είναι ορόσημο το 2019 για να γυρίσει σελίδα η χώρα και να επέλθει η οικονομική ανάταξη και αυτή των υγειών δυνάμεων. Στόχος είναι η ήττα του λαικισμού. Πρέπει να κερδίσουμε όλες τις κάλπες».

Η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, τόνισε τα εξής, στην ολιγόλεπτη τοποθέτησή της:

«Είναι οι κρισιμότερες ευρωεκλογές. Η Ν.Δ. έχει μελετημένο και κοστολογημένο πρόγραμμα. Απέναντί μας έχουμε την αποχή και την κακή κυβέρνηση. Καλούμε τους νέους, όλες τις παραγωγικές δυνάμεις να μας στηρίξουν».

• Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου, ακολούθησε Νομαρχιακή Συνέλευση.

• Νωρίτερα, υπήρξε σύσκεψη των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της Αρκαδίας, που κατέρχονται με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: