Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην πόλη των Αγ. Θεοδώρων !

Τουριστικό κάλεσμα απευθύνει ο Εμπορικός & Επαγγελματικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων στους επισκέπτες εν όψη του εορταστικού τριημέρου του Αγίου Πνεύματος , στην όμορφη πόλη των Αγίων Θεοδώρων για ενα όμορφο και ξέγνοιαστο τριήμερο «…στου Σαρωνικού …τα κύματα ! » .

Με εύκολη μετάβαση και με χρονική απόστασης διαδρομής 1 ώρας απο την Αθήνα οδικώς και σιδηροδρομικώς μέσω του Προαστιακού σιδηροδρόμου που εχει σταθμό στην πόλη , η πόλη των Αγίων Θεοδώρων , είναι μια πολύ καλή πρόταση – επιλογή για τουριστικό προορισμό , το εορταστικό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος .

Η καθαρή θάλασσα και οι ομορφιές της πόλης περιμένουν τους επισκέπτες .

Σχετικό βίντεο :

ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ – Καλοκαίρι 2020

Ο Σύλλογος μας προβάλει τουριστικά την πόλη των ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ και σας περιμένει το καλοκαίρι για τις διακοπές σας , τα θαλάσσια μπάνια σας .Τα καταστήματα ΜΕΛΗ του Συλλόγου μας , στον τομέα της μαζικής εστίασης θα είναι στην διάθεση των επισκεπτών , με γευστικές απολαύσεις και ποικιλία γευστικών προτάσεων , να τους εξυπηρετήσουν .Καθαρή θάλασσα , εύκολη και σύντομη μετάβαση οδικώς και σιδηροδρομικά μέσω του Προαστιακού σιδηρόδρομου , σε ενα τουριστικό προορισμό σε 1 ώρα απ΄την Αθήνα , με την κυριαρχία του πεύκου και του άπλετου γαλάζιου στην θάλασσα και τον ουρανό του Σαρωνικού κόλπου , που αγκαλιάζει την πόλη .Η μεγάλη ακτογραμμή της πόλης είναι στην διάθεση των επισκεπτών για τα θαλάσσια μπάνια τους . Τα καταστήματα ΜΕΛΗ μας στον τομέα της μαζικής εστίασης και ο Σύλλογος μας , σας ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ να επισκεφτήτε την όμορφη πόλη των ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ . Σας περιμένουμε !Καλό καλοκαίρι !

Δημοσιεύτηκε από Εμπορικός Σύλλογος Αγίων Θεοδώρων στις Κυριακή, 17 Μαΐου 2020

Μοιράσου το άρθρο: