Η Οργανωτική Επιτροπή ανακοινώνει το κλείσιμο των ηλεκτρονικών εγγραφών για τις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2020. Ευχαριστεί τους φίλαθλους δρομείς για την μαζική συμμετοχή τους στις επιμέρους αγωνιστικές κατηγορίες και ιδιαίτερα στα αγωνίσματα του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

Το όριο των συμμετοχών που είχε θεσπίσει η Ο.Ε. υπερκαλύφτηκε! Οι συμμετοχές από χώρες του εξωτερικού στα παραπάνω αγωνίσματα ανήλθαν σε 65.

Επιπλέον εγγραφές από ακυρώσεις θα πραγματοποιηθούν βάση διαθεσιμότητας στο Κέντρο Εγγραφών ( ΦΟΥΓΑΡΟ) στις 6 και 7 Μαρτίου.

Ανακοινώνει επίσης την τιμητική συμμετοχή στην διοργάνωση και άλλων Πρωταθλητών: Ελευθερία Πετρουλάκη, Κατερίνα Μπερδούση, Γιώργο Μίνο και Χρήστο Καλλία ολοκληρώνοντας την συμμετοχή πρωταθλητών και πρωταθλητριών στους αγώνες του Μαραθωνίου Ναυπλίου. (Χριστόφορος Μερούσης, Γρηγόρης Σκουλαρίκης, Ντενίζ Δημάκη, Ανδρικοπούλου Ζωή, Χρυσαειδή Σταυρούλα).

Επίσης μετέχουν οι αθλητές του Συλλόγου ΑμεΑ «ΙΩΝΑΣ» τμήμα θεραπευτικής Αγωγής με τα Χειρήλατα αμαξίδια και ο Παραoλυμπιονίκης Μιχάλης Σεΐτης

ΦΩΤΟ:STUDIO Β&G

Μοιράσου το άρθρο: