Σταδιακή επαναλειτουργία στα υπεραστικά δρομολόγια για την ΚΤΕΛ Αρκαδίας Α.Ε. Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της εταιρείας:

«Η ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. κινούμενη πάντα στα πλαίσια και προσπάθειες της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού της κοινού και ενστερνιζόμενη το κοινωνικό της έργο που επιτελεί στην περιοχή της Αρκαδία, παρά τις συνεχιζόμενες αντίξοες οικονομικές συνθήκες εκμετάλλευσης, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ από την Πέμπτη 7 Μαΐου 2020, την έναρξη κάποιων αναγκαίων καταρχάς δρομολογίω, με όλες τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής (…).

(…) Η ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ζητά και υποβάλει την παράκληση στο επιβατικό της κοινό να υποστηρίξει αυτή την προσπάθεια έναρξης των άνω δρομολογίων υποσχόμενοι και ευχόμενοι μια γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα που θα σημάνει την ολοκληρωτική επιστροφή στην εκτέλεση όλων των δρομολογίων.

Σας υπενθυμίζουμε για άλλη μια φορά από την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ότι συνεχίζονται η τακτική της επικοινωνίας τηλεφωνικά από τους επιβάτες (για τα ποια από τα προγραμματισμένα δρομολόγια εκτελούνται) στον Κεντρικό Σταθμό Τρίπολης και τα κατά τόπους Πρακτορεία – Εκδοτήρια της Εταιρίας.

– Να σημειωθεί ότι συνεχίζονται σε τακτές χρονικές περιόδους οι απολυμάνσεις – αποστειρώσεις στα Λεωφορεία, τις Κτιριακές εγκαταστάσεις του Κεντρικού Σταθμού Τρίπολης και των Πρακτορείων καθώς και του Εργατοϋπαλληλικού προσωπικού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. (…).

– Να επισημάνουμε ότι με Ανακοίνωση της η ¨ArcadianTours¨ ενημερώνει το εκδρομικό κοινό ότι έχουν ακυρωθεί (μέχρι νεοτέρας) όλες οι Τουριστικές διαδρομές και εκδρομές που είχαν προγραμματιστεί.

Για περισσότερες Πληροφορίες επισκεφτείτε και την ιστοσελίδα μας: www . ktelarkadias.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: