Με τον θεατρικό – μουσικό μονόλογο «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» με την ηθοποιό και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη, ξεκινά το Πολιτιστικό καλοκαίρι του Δήμου Τρίπολης, την Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020, στο θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου της Τρίπολης, με ελεύθερη είσοδο.

Η Μελίνα Μποτέλλη θα ερμηνεύσει στη σκηνή του γραφικού ανοιχτού θεάτρου της Τρίπολης, έναν ύμνο στην μητρότητα και την τέχνη, σε ένα ρεσιτάλ ηθοποιίας, διανθισμένο με τραγούδια χωρίς συνοδεία. Ένας ύμνος στους καλλιτέχνες της κλασσικής μουσικής.

Το έργο έχει γραφτεί το 2018 απο την ίδια την κ. Μποτέλλη με την ευκαιρία της βράβευσις της για τα 40 χρόνια της στο θέατρο. Από τότε παίζεται σε όλη την Ελλάδα.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, Ελένη Καρούντζου, μίλησε στην ΕΡΤ Τρίπολης και απηύθυνε πρόσκληση σε όλους να παρακολουθήσουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχει σχεδιάσει και οργανώσει ο Δήμος Τρίπολης, μέσα σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της πανδημίας, και προσφέρει δωρεάν, χωρίς εισιτήριο, στους δημότες και επισκέπτες της περιοχής μας.

Για τη θεατρική παράσταση θα ληφθούν όλα τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας λόγω COVID-19 που προβλέπονται από τη νομοθεσία, για την ασφάλεια των θεατών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι θέσεις για την παράσταση είναι 400 και ο κάθε δημότης μπορεί να προμηθευτεί δωρεάν εισιτήρια καθημερινά – (Δευτέρα (20/7/2020), Τρίτη (21/7/2020) και Τετάρτη (22/7/2020) – από το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (ώρες 9.00 το πρωί με 3.00 το μεσημέρι).

Μοιράσου το άρθρο: