Συναντήσεις στη Μεγαλόπολη είχε ο Κωστής Μουσουρούλης, πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ) των περιοχών της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης, στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης -με φορείς του Δημόσιου Τομέα και της Αυτοδιοίκησης, τους Επαγγελματικούς και Κοινωνικούς Εταίρους, καθώς και Ακαδημαϊκούς και Ερευνητικούς Φορείς-, για την οριστικοποίηση του εν λόγω σχεδίου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Επιτροπής, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Χρήστου Λαμπρόπουλου, καθώς και του προέδρου της “Αρκαδία” Α.Ε. Παναγιώτη Μπούρα, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Θανάση Χριστογιαννόπουλο και τα λοιπά στελέχη και συμβούλους της δημοτικής αρχής Μεγαλόπολης, όπως επίσης και με συμβούλους από τους συνδυασμούς των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και εκπροσώπους φορέων της περιοχής, στους οποίους παρουσίασε τους βασικούς άξονες του ΣΔΑΜ για την περιοχή της Μεγαλόπολης.

Υπενθυμίζεται ότι η διαβούλευση βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και οι προτάσεις των εν λόγω φορέων θα πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου στις διαδικτυακές διευθύνσεις emep20-23@sdam.gr και pbarlabas@mou.qr.

από το www.ppel.gov.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: