Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρεία POLYMUSIC σε όλα τα μεγάλα παγκόσμια διαδικτυακά μαγαζιά( itunes, Amazon, Deezeer, Spotify, Google Play, Akazoo , Napster κλπ) το ολοκληρωμένο άλμπουμ του ( Ναυπλιώτη) τενόρου Ντίνου Καλύβα .

Πρόκειται για μια συλλογή με 10 από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες κλασσικές και ποπ επιτυχίες με τίτλο «AMAZING ARIAS», συμπεριλαμβανομένων των Nessun Dorma , Serenata του Schubert, My Way, Skayfall(Adele), Yesterday κλπ.

Ο Ντίνος Καλύβας είναι Τενόρος , έχει Δίπλωμα Μονωδίας (Κλασσικό Τραγούδι) από το Ωδείο «Ορφείο Αθηνών» και Πτυχίο Ειδικού Αρμονίας , από το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου «Κων/νος Nόνης» . Συνέχισε τις σπουδές του στο κλασσικό Τραγούδι στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» Αθηνών με τον Τενόρο Σταμάτη Μπερή, .

Έχει συνεργαστεί με διάφορα μουσικά σύνολα (Tenorissimo του Σταμάτη Μπερή, Los Eroticos του Μιχάλη Νικολούδη όπου τραγούδησε με την Τάνια Νικολούδη στον «Παρνασσό» και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης),συνθέτες (Παναγιώτη Καρούσο, Άκη Μελή), κι ορχήστρες ,ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, μεταξύ αυτών και το καταξιωμένο Μουσικό Φεστιβάλ Ναυπλίου που διευθύνει ο Γιάννης Βακαρέλης.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στο βιογραφικό του, από δεκατριών ετών, πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα (ρευματοειδή αρθρίτιδα) που τον έχει καταστήσει ΑΜΕΑ (Άτομο με ειδικές ανάγκες) και είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Aγώνα .

Έχει ως στόχο ζωής, πρώτον να κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό τι σημαίνει να έχει κανείς αυτοάνοσο νόσημα, ειδικά σε μεγάλο βαθμό, τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που συναντά ένα άτομο που πάσχει από αυτοάνοσο νόσημα στο να εργαστεί κανονικά ή σε απλά πράγματα όπως το να πάει μια εκδρομή και δεύτερον θέλει να δώσει το παράδειγμα πως ότι και να έχει κανείς, δεν πρέπει να σταματά να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να πετύχει τα όνειρά του, γιατί εν τέλει αυτό το ταξίδι είναι που αξίζει περισσότερο κι όχι τόσο η «Ιθάκη»…

Μοιράσου το άρθρο: