Μετά από την τακτική Γενική Συνέλευση του Ποδοσφαιρικού συλλόγου Πανθεσαλλονίκειος Αθλητικός όμιλος Κωνσταντινουπολιτών Τρίπολης, όπως ενημερώνει με δελτίο τύπου, Πρόεδρος είναι ο Γεώργιος Μπαρμπέρης με προπονητή τον Βαλάντη Γκαργκάσουλας και συνεργάτη του τον Σαράντο Μπούζο. Η Μαρία Μάκκα αναλαμβάνει το πόστο της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Τρίπολης αναφέρει:

«ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ»

19.06.2019

«Μετά την ομολογουμένως ιδιαίτερα επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας του Σωματείου μας τη περίοδο 2018-2019, η οποία συνοδεύθηκε με τη κατάκτηση του τίτλου της Β’ κατηγορίας Αρκαδίας και την άνοδο στην Α’ Κατηγορία, μία νέα πρόκληση βρίσκεται ενώπιον μας.

Κατόπιν της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας την 15.06.2019 ελήφθησαν οι σχετικές αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεδομένης της αποχώρησης του μέχρι τούδε Προέδρου του Σωματείου κύριου Κωνσταντίνου Μπακέα λόγω προσωπικών ζητημάτων, τον οποίο και ευχαριστούμε για τη προσφορά του και τις υπηρεσίες του στο Σωματείο, ομόφωνα εξελέγη ως νέος Πρόεδρος του Σωματείου ο κύριος Γεώργιος Μπαρμπέρης, πρόσωπο ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στο τοπικό ποδόσφαιρο, ο οποίος και θα συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου κατά τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και τον οποίο καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Τριπολέως.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αθλητικής χρονιάς, επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε τόσο για τους αθλητικούς όσο και για τους οργανωτικούς στόχους του συλλόγου μας, καθώς και για την ανανεωμένη προπονητική ομάδα μας.

Βασικό μας μέλημα αποτελεί η διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών, διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον που θα παρέχει σε όλους τους προπονητές και συνεργάτες, την ευκαιρία να αποδώσουν τα μέγιστα, λειτουργώντας όλοι μαζί με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς, μεταλαμπαδεύοντας στα παιδιά μας γνώσεις, εμπειρίες και ήθος. Γιατί όλοι οι αθλητές του συλλόγου, από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του, θεωρούνται παιδιά μας!

Βασιζόμενοι σε αυτή την αδιαπραγμάτευτη αρχή, σχεδιάσαμε τη νέα αθλητική χρονιά και συνάψαμε συνεργασίες με προπονητές, που ξεχωρίζουν για το ήθος και την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση, αλλά διακατέχονται και από την ίδια φιλοσοφία, αυτή της προσφοράς.

Προπονητής στη πρώτη ομάδα, η οποία και θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ παραμένει ο Βαλάντης Γκαργκάσουλας, ο οποίος και μας οδήγησε στην άνοδο από τη Β’ κατηγορία (κάτοχος πτυχίου D UEFA).

Βοηθός Προπονητή ορίζεται ο αρχηγός της περσινής ομάδας Σαράντος Μπούζος, ο οποίος και θα εξακολουθεί να αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής (κάτοχος πτυχίου D UEFA).

Υπεύθυνοι Ακαδημιών, οι οποίες αναβαθμίζονται και στις οποίες θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση τοποθετούνται οι κύριοι Βαλάντης Γκαργκάσουλας και Σαράντος Μπούζος, οι οποίοι και θα έχουν την επιστασία όλων των τμημάτων.

Κατόπιν τούτων ευχόμαστε σε όλους κάθε επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο, δεδομένου ότι όπως και πέρσι θα έχουμε τη έμπρακτη στήριξη, συνδρομή, τεχνογνωσία και αρωγή του επίσημου ΠΑΟΚ με προοπτική να καταστεί ακόμη πιο άμεση η μεταξύ μας συνεργασία.

Για το λόγο αυτό και τοποθετούμε ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Σωματείου τη κυρία Μαρία Μάκκα, η οποία και θα επιληφθεί των σχετικών ενεργειών.

Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της προπονητικής ομάδας μας, ευχόμαστε σε όλους καλή συνεργασία, ενώ όλα τα μέλη του Δ.Σ. παραμένουν πάντα στη διάθεση των μελών, των γονέων και των αθλητών του συλλόγου για κάθε περαιτέρω ενημέρωση και επικοινωνία.

Τέλος, σας πληροφορούμε ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με την έναρξη της προετοιμασίας, τη λειτουργία των ακαδημιών και την επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: