Ζήσε τη μοναδική εμπειρία του νυχτερινού #rafting σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά ποτάμια της ΕλλάδαςΗ κατάβαση θα διαρκέσει πάνω από 1:30 ώρα περίπου μέσα σε ένα πρωτόγνωρο για εσάς περιβάλλoν .

Οι σκιές των δένδρων θα εναλλάσσονται με το φως του φεγγαριού ενώ υπάρχουν σημεία όπου θα επικρατεί απόλυτο σκοτάδι, αφού η βλάστηση δεν θα επιτρέπει στο φως να εισχωρεί μέσα στο ποτάμι, εμείς θα γλιστράμε στο άφαντο νερό του ποταμού. Καθώς προχωράμε το τοπίο αλλάζει και το σκοτάδι δίνει την θέση του στο φως του φεγγαριού!

Τεχνικές Πληροφορίες:

Διάρκεια: 4 ώρες

Απόσταση: 7 χλμ.

Βαθμός Δυσκολίας: 2/5

Προϋποθέσεις:

ΔΕΝ χρειάζεται να έχετε προηγούμενη εμπειρία.
Απαιτείται ψυχική και σωματική υγεία και αγάπη για την φύση.
Βασικές γνώσεις κολύμβησης.

Το πρόγραμμά μας:

Ώρα Συνάντησης: 19.00

Σημείο Συνάντησης: Γεφύρι του Κούκου
(https://goo.gl/maps/STg55oxoGx5jQJTR6 )

ΣΑΒΒΑΤΟ 01/08/2020

Άφιξη από το απόγευμα στην κατασκήνωση μας κοντά στο χωριό Μάραθα (Βλαχόρραφτη). Γνωριμία της ομάδας με τον γύρο χώρο της κατασκήνωσης και τακτοποίηση της στις σκηνές. Κατά τις 10.30μ.μ. αρχίζει η προετοιμασία για την νυχτερινή κατάβαση. Αμέσως μετά μεταφερόμαστε στην εκκίνηση της διαδρομής.
Η κατάβαση ολοκληρώνεται στο σημείο της κατασκήνωσης ( Γεφύρι Κούκου ) όπου μας περιμένoυν ζεστά hot dogs, παραδοσιακός τραχανάς, κρασί,, τσίπουρο και φυσικά καλή παρέα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 02/08/2020

Η ομάδα ξυπνά και παίρνει το πρωινό της στην κατασκήνωση και έχει ελεύθερο χρόνο για κολύμπι στον καταρράκτη του βρόντου και χαλάρωση.

Προτάσεις της Trekking Hellas:

Μπορείτε την Κυριακή να επιλέξετε μια από τις άλλες μας δραστηριότητες απλά να γνωρίσετε
τα όμορφα αξιοθέατα της περιοχής όπως το Μουσείο υδροκίνησης Δημητσάνας και το Λαογραφικό μουσείο Στεμνίτσας.

Κόστος Συμμετοχής:
60 € / άτομο

Περιλαμβάνει:

• Έμπειρους οδηγούς ποταμού
• Τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δραστηριότητα
• Τοπικές μεταφορές
• Ένα πρωινό και ένα σνακ
• 1 διανυκτέρευση στην κατασκήνωση δίπλα στο ποτάμι

Δεν περιλαμβάνει:

• Εξοπλισμό camping (υπάρχει η δυνατότητα παροχής σκηνής και στρώματος με χρέωση 10 ευρώ/άτομο)

Τι πρέπει να έχετε μαζί σας:

– Δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχούν
– Μαγιό
– Πετσέτα
– Προσωπικά είδη υγιεινής
– Φακό
– Κατασκηνωτικά είδη (σκηνή, sleeping bag, κλπ)
– Ζεστά ρούχα (φούτερ, κλπ)

Απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος:
https://trekking.gr/product/nychterino-rafting-sta-potamia-loysio-amp-al…

Δηλώσεις συμμετοχής ΑΜΕΣΑ, καθώς οι θέσεις εξαντλούνται.

Περισσότερες πληροφορίες: τηλεφωνικά στο 6974459753 (Κολίντζας Τρύφωνας), 6974925007 (Μορφωνιός Tάσος), 6973564284 (Μπουντρούγκας Γιώργος), με email στο arcadia@trekking.gr ή με μήνυμα στη σελίδα μας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

* Με την δήλωση ενδιαφέροντος ο κάθε συμμετέχων υποχρεούται να προβεί σε ενημέρωση του διοργανωτή για τυχόν προβλήματα υγείας και οφείλει να έχει μαζί του τυχόν φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

* H διοργανώτρια εταιρεία έχει το δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων, αναλόγως των καιρικών συνθηκών ή άλλων παραγόντων.

* Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από την δραστηριότητα άτομα που δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του, που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των ιδίων ή της ομάδας και που ενοχλούν με οιονδήποτε τρόπο τους λοιπούς συμμετέχοντες.

* Για την εξασφάλιση της θέσης σας θα πρέπει να καταβληθεί με την κράτηση το ποσό της προκαταβολής, που ανέρχεται στο 30% του συνολικού ποσού. Η πλήρης εξόφληση θα γίνει κατά την έναρξη της δραστηριότητας.

* Η προμήθεια εμβάσματος από άλλη τράπεζα επιβαρύνει αποκλειστικά μόνο τον καταθέτη.

* Ελάχιστος αριθμός ατόμων 2. Σε περίπτωση που δε συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός, η εκδρομή ακυρώνεται και επιστρέφεται το ποσό της προκαταβολής εξ ολοκλήρου.

* Η εταιρία μας ακολουθεί κανόνες υγιεινής που ορίζονται από τον ΕΟΔΥ και συνιστούνται από το ΣΕΤΕΥΔ (δείτε αναλυτικά εδώ –>https://hateoa.gr/cοvid-19-μέτρα-προστασίας-και-μείωσης-της/) .

Τηρούνται αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στα άτομα, όλα τα υλικά απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση, προσφέρεται απολυμαντικό gel και μαντηλάκια. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμμορφώνονται με τους εν ισχύ κανονισμούς και να φροντίζουν για την τήρηση των προσωπικών μέτρων υγιεινής.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: www.eurokinissi.gr

Μοιράσου το άρθρο: