Την 10η νίκη του πέτυχε για φέτος στην Τρίπολη, ο Αήττητος Σπάτων (έπαιξε όσο έπρεπε, για να πάρει τους βαθμούς, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του, σε σχέση με τα όσα έδειξε προ ημερών στο ματς με τον Παναρκαδικό) του Βαγγέλη Τσιώλη.

Χωρίς να εντυπωσιάσει, μπόρεσε και πέρασε απ’ την Τρίπολη (για 2η φορά φέτος, αφού έχει κερδίσει και τον Παναρκαδικό με 1-0), μιας και νίκησε με 1-0 την μαχητική και νεανική ΑΕΚ Τρίπολης.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι (στο τέλος του αγώνα έπαιξαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής (2η κίτρινη) του αμυντικού Βενέτη), ειδικά στο β μέρος, μπόρεσαν και διαχειρίστηκαν τον ρυθμό του αγώνα, αλλά και τον χρόνο αυτού, χωρίς να απειληθούν και έφτασαν στο τρίποντο.

Η ΑΕΚ, πάλεψε το παιχνίδι, ειδικά στο α μέρος, όμως έμεινε με την προσπάθεια, αφού δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ήταν η 16η ήττα της στο πρωτάθλημα.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, σημειώθηκε στο 53ο λεπτό από στημένη φάση.

Εκτελέστηκε από δεξιά κόρνερ και ο προωθημένος Μάριος Τζανουλίνος, με όμορφη κεφαλιά απ’ το ύψος της μικρής περιοχής, πέτυχε το τέρμα.

Οι νικητές είχαν και άλλες φάσεις για γκολ.

Αναφέρουμε αυτές με τους Πρέντι, Χιλάι, Χουσελά.

Η ΑΕΚ είχε καλή στιγμή με τον Ανδριανό στο 28ο λεπτό του αγώνα.

Ο διαιτητής του αγώνα, Λάκωνας, Σπύρος Λιάρος, σε συνεργασία με τους βοηθούς του (Ηλία Μπεκιάρη, Παναγιώτη Βαχαβιώλο), ακύρωσε δύο επιτεύξεις τέρματος.

Η πρώτη, έγινε στο 27ο λεπτό, με τέρμα του Βασίλη Ανδριανού (στο γύρισμα που προηγήθηκε, ο βοηθός έκρινε ότι η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή) και η δεύτερη, στο 29ο λεπτό, με τέρμα που πέτυχε ο Βαγγέλης Ταμπάκης (υποδείχθηκε σε θέση οφ-σάιντ).

Δεν μπορούμε φυσικά να έχουμε άποψη, αφού η θέση μας στο γήπεδο, δεν μας επέτρεψε να εξάγουμε ξεκάθαρο συμπέρασμα.

Η ΑΕΚ Τρίπολης (Γ. Κυριακόπουλος), έπαιξε με τους Κολοστούμπη Π., Πετρόπουλο, Κατή, Τσαλγιτζόπουλο, Καιάφα, Μπακάμη, Κοντογιαννόπουλο, Αρδάμη, Ανριανό, Κολλιόπουλο και Μπαλάση. ΈπαιξΕ ως αλλαγή και ο Μπούσγας.

Ο Αήττητος Σπάτων (Βαγγέλης Τσιώλης), έπαιξε με τους Στεφανίδη, Στυλιανόπουλο, Γερόλυμο, Τσέπα, Βενέτη, Τζανουλίνο, Ταμπάκη, Ντουσάι, Χουσελάς, Πρέντι Α., Χιλάι. Έπαιξαν και οι Γραμματίκας, Μεγαλοοικονόμου, Αντζέλι.

* Γύρω στα 60 άτομα είδαν την μέτρια αναμέτρηση.
* Στο γήπεδο βρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Άρης Γάτας.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: