Με 10 αθλητές συμμετέχει ο ΚΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Οι αγώνες διεξάγονται από τις 11 – 14 Ιουλίου στο Ποσειδώνειο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη, από τις 16 – 19 Ιουλίου στο Βόλο και από τις 26-28 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα.

Στη Θεσσαλονίκη οι επιδόσεις των αθλητών μας έχουν ως εξής:

1. Γουγάρη Δανάη ατομικό ρεκόρ στα 50 και 100 μ ύπτιο.

2. Μεϊδάνη Ισιδώρα 50 μ πρόσθιο 7η στο Β’ τελικό, 100 μ πρόσθιο 2η στο Β’ τελικό, 200μ πρόσθιο 8η στον Α’ τελικό.

3. Μητσόπουλος Παναγιώτης 50μ πεταλούδα 3ος στο Β’ τελικό, 100 μ πεταλούδα 3ος στο Β’ τελικό.

4. Χρυσικού Κωνσταντίνα 50μ πρόσθιο 3η στο Β’ τελικό και στα 100 μ πρόσθιο 6η στο Β’ τελικό.

Σε αυτή τη χρονική στιγμή διεξάγονται οι αγώνες στο Βόλο, με δυνατό ξεκίνημα και πρόκριση στον τελικό στα 200μ ελεύθερο για τον Κορομηλά Περικλή και πολύ καλή επίδοση για την Χρυσικού Μαίρη στα 50 μέτρα πεταλούδα.

Η τελευταία ομάδα που θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ αποτελείται από τους δύο επιτυχόντες με πολύ υψηλές επιδόσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις Κόκκο Θεόδωρο και Κωτσίρου Βασιλική, και από την τελειόφοιτη μαθήτρια – αθλήτρια Σιαβελή Αναστασία, οι οποίοι θα αγωνιστούν στο ΟΑΚΑ το διήμερο 26-28 Ιουλίου.

Η Πρόεδρος για λογαριασμό του ΔΣ και των προπονητών του Σωματείου μας εύχεται σε όλους τους αθλητές μας καλή επιτυχία, μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των αθλητών μας που στηρίζουν δυναμικά όλη αυτή την προσπάθεια.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΘΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΖΕΝΗ ΚΟΡΟΜΗΛΑ – ΛΟΥΤΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΚΟΑΤ

Μοιράσου το άρθρο: