Ερώτηση κατέθεσε στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής και Ε΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Σπυρίδων-Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με την πρόοδο ένταξης του έργου β΄ φάσης επέκτασης διανομής δικτύου τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης στο ΕΠ Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020.

Ο κ. Κωνταντινόπουλος, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει, ότι ‘(…)Το 2014, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργού Ανάπτυξης, το έργο είχε ενταχθεί στο εθνικό σκέλος του ΠΔΕ, ως πράξη δυνητική προς ένταξη σε επιχειρησιακό πρόγραμμα του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Όμως, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αποφάσισε ατεκμηρίωτα να το απεντάξει από το ΠΔΕ το 2015, χωρίς να υπάρξει κανένας περαιτέρω σχεδιασμός για την υλοποίησή του (…)’.

‘(…) Για τους πολίτες και τους φορείς της Μεγαλόπολης το θέμα της επέκτασης του δικτύου διανομής τηλεθέρμανσης παραμένει ζωτικής σημασίας προτεραιότητα που θα βοηθήσει στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Ως εκ τούτων, ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

Που βρίσκεται η διαδικασία ένταξης του έργου β΄ φάσης επέκτασης διανομής δικτύου τηλεθέρμανσης Μεγαλόπολης στο Ε.Π. ΥΜΕ.ΠΕΡ.Α.Α.;

από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: