Τοποθέτηση για το έργο του δικτύου ύδρευσης της Βλαχέρνας, είχαμε απ’ τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, βουλευτή Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής, με δελτίο Τύπου του, υπενθυμίζει το ιστορικό του έργου, αλλά και τις δικές πρωτοβουλίες, για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις, γύρω απ’ αυτό το σημαντικό έργο.

Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:

» Στις 23 Δεκεμβρίου 2014, ως Υφυπουργός Ανάπτυξης υπέγραψα την ένταξη του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Τοπικής Κοινότητας Βλαχέρνας Δήμου Τρίπολης», ύψους 100.000 ευρώ, στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) ΣΑΕΠ 026 με ΚΑ 2014ΕΠ02600012, μετά από αίτημα των κατοίκων και του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή και σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη.

Το εν λόγω έργο έχει μεγάλη σημασία για τους κατοίκους της περιοχής, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του παρεχόμενου νερού και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που οφείλονται στο – απαρχαιωμένο, πλέον – δίκτυο.

Ο Δήμος Τρίπολης με προγραμματική σύμβαση μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στήριξαν το επιπλέον κόστος του έργου πέραν των 100.000 ευρώ που ήταν αναγκαία για την ολοκλήρωση του έργου∙ ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 564.516 ευρώ.

Χαίρομαι που συνέβαλα κι εγώ στην υλοποίηση ενός έργου που είναι αναγκαίο για τους κατοίκους της Βλαχέρνας».

δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: