Μετά από την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχαμε πολύ σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά το χώρο του τοπικού μπάσκετ! Νέα δεδομένα μετά από την επικύρωση των βαθμολογιών, που δεν αποφέρει υποβιβασμούς, αλλά μαζικές ανόδους και αναδιάρθρωση σε μια σεζόν 2020-21 διαφορετική αλλά και μεταβατική μετά την πανδημία του Κορωνοϊού!

Αναλυτικότερα η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αποφάσισε για τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στη συνεδρίασή του της 4/1-6-2020 έκανε δεκτή την εισήγηση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και αποφάσισε ομόφωνα:

1) Την τυπική περαίωση όλων των Πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

2) Την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων Α1 – Α2 – Β’ Ανδρών, Γυναικών και Παίδων.

3) Την επικύρωση των βαθμολογιών και τελικών κατατάξεων όλων των Κατηγοριών.

4) Την διάρθρωση των κατηγοριών και ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Παραμονή για Πάνα Κανδήλας και άνοδος για ΣΕΦΑ Αρκαδικό!

Η μεγάλη είδηση σε επίπεδο Αρκαδικού ενδιαφέροντος έρχεται αρχικά για την Α1 τοπική κατηγορία όπου δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα κάτι που συνεπάγεται παραμονή και για τον Πάνα Κανδήλας! Παράλληλα στην Α2 τοπική κατηγορία προβλέπεται άνοδος εκτός από τους πρωτοπόρους των δύο Ομίλων και για τους δεύτερους. Κατά συνέπεια όλες οι ομάδες που θα συμμετείχαν στα play-off όπως φυσικά και ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός ανέρχονται στην Α1 τοπική κατηγορία!

Μπαράζ για την άνοδο στις Γυναίκες…

Σύμφωνα με απόφαση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην κατηγορία Γυναικών, οι δύο πρώτες ομάδες «Γ.Ε.Α. ΑΜΙΛΛΑ 2000» και «Α.Π.Σ. ΑΡΙΣ», είναι αήττητες με 3 και 2 νίκες αντίστοιχα. Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. αποφάσισε την διεξαγωγή αγώνα κατάταξης, μεταξύ των 2 ομάδων σε ουδέτερο γήπεδο και ημερομηνία, που θα καθορισθεί με νεότερη απόφασή του, εφόσον η Υγειονομική Επιτροπή επιτρέψει την διεξαγωγή αγώνων.

Κατά συνέπεια η νικήτρια ομάδα θα κατακτήσει απευθείας την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία,σύμφωνα με σχετική εισήγηση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: