Τον ορισμό ορκωτών λογιστών για τον έλεγχο των οικονομικών του 2019, στην “Πελοπόννησος Α.Ε. Ανώνυµη Αναπτυξιακἠ Εταιρεία Ο.Τ.Α.”, αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της εταιρείας, που υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, συνεδρίασε στην Τρίπολη.

Ο περιφερειάρχης, απευθυνόμενος προς τα μέλη του διευρυμένου και με εκπροσώπηση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Πελοποννήσου διοικητικού συμβουλίου -αντιπρόεδρος στο οποίο αναδείχθηκε ο δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος-, ευχήθηκε καλή θητεία “και κυρίως δύναμη να αντιμετωπίσουν το σοβαρό, απ’ ότι φαίνεται, πρόβλημα της εταιρείας που αφορά την κακοδιαχείριση”.

Ως προς τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία στο σύνολό τους εγκρίθηκαν ομόφωνα, το Δ.Σ. αποφάσισε, μεταξύ άλλων, την έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, για την παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου, στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της έδρας.

Εγκρίθηκε επίσης το τεύχος διακήρυξης, για την ανάθεση του έργου προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ως προορισμός θεματικού τουρισμού, μέσω αεροπορικών εταιρειών.

πηγή είδησης και φωτό: www.ppel.gov.gr

Μοιράσου το άρθρο: