Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα ο τρίτος και τελευταίος κύκλος των εκπαιδευτικών σεμιναρίων -που διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης- τα οποία απευθύνονται σε εργαζόμενους του τουριστικού κλάδου και αφορούν τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στον τρίτο κύκλο, που ξεκινά αύριο 7 και θα ολοκληρωθεί 10 Ιουλίου, εκτός από τα ξενοδοχεία, καταλύματα, ενοικιαζόμενα, camping, επιχειρήσεις εστίασης (εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, ταχυφαγεία, catering κλπ), προστίθενται και οι ειδικότητες: οδηγοί λεωφορείων, οδηγοί ταξί, εργαζόμενοι σε Σπα, ξεναγοί, εργαζόμενοι σε τουριστικά πρακτορεία.

Για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή θα πρέπει να κάνει εγγραφή μέσω του site της Περιφέρειας Πελοποννήσου (ppel.gov.gr) ή να απευθύνεται στον Φορέα που σας εκπροσωπεί (Επιμελητήριο, ή Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο).

Η εκπαίδευση υλοποιείται εξ αποστάσεως, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους επαγγελματίες τουρισμού, ώστε να θωρακιστούν με σημαντικές γνώσεις αλλά και με πιστοποίηση πάνω στο σημαντικό θέμα των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

πηγή φωτό : ppel.gov.gr

Μοιράσου το άρθρο: