-Συνελήφθη, χθες (24.9.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 52χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μαχαίρι-μπαλτά με συνολικό μήκος -44- εκατοστά, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους- Μυκηνών.

-Συνελήφθη, χθες (24.9.2019) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

-Συνελήφθησαν, χθες (24.9.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 37χρονος ημεδαπός και 29χρονος αλλοδαπός, γιατί την 23/24.9.2019, διέρρηξαν φαρμακείο ημεδαπής και αφαίρεσαν -9- κουτιά δισκίων που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια.

-Συνελήφθη, χθες (24.9.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρήματα από Ιερό Ναό, χωρίς όμως να τα καταφέρει, διότι έγινε αντιληπτός.
Όπως προέκυψε, την 22.9.2019 βραδινές ώρες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας είχε διαρρήξει ακόμη ένα Ιερό Ναό, απ’ όπου αφαίρεσε χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.

Μοιράσου το άρθρο: