-Συνελήφθη, χθες (25.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 19χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, -5- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά, καθώς και μεταλλικό μαχαίρι (σουγιά) με μήκος λάμας -7- εκατοστών, τα οποία κατασχέθηκαν

. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

-Συνελήφθη χθες (25.11.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών (ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α.) Κορίνθου, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από έτερο αλλοδαπό ένα (1) κινητό τηλέφωνο. Προανάκριση το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

-Συνελήφθη, χθες (25.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, 64χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σπάρτης, για εμπρησμό από αμέλεια.

-Συνελήφθη, χθες (25.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 66χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία που διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, πιστόλι ρέπλικα, ξιφολόγχη, με μήκος λάμας -25- εκατοστών, καθώς και -120- φυσίγγια. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Μοιράσου το άρθρο: