Η χώρα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα εποχή που έρχεται, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα στους τομείς της οικονομίας”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στην παρέμβασή του, κατά το 7ο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

“Είναι χωρίς νόημα να επιδιώκουμε την αναβίωση της προ κορονοϊού κατάστασης, δεν γυρίζουμε στο χθες” τόνισε, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, μιλώντας στο περιφερειακό συμβούλιο τουρισμού, παρατηρώντας ότι “δεν έχει νόημα, στην εποχή του κορονοϊού, να επικαλούμαστε τον τουρισμό του 2019 και του 2018, καθώς δεν θα υπάρξει κάτι ανάλογο στο άμεσο μέλλον”.

Ο περιφερειάρχης, συνέχισε, λέγοντας ότι, “πρέπει να προετοιμαστούμε για μια άλλη κατάσταση, για έναν άλλου είδους τουρισμό, πολύ διαφορετικό από τον μαζικό και ‘βιομηχανικό’ τουρισμό που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Η χώρα πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα εποχή που έρχεται, αλλάζοντας όλα τα δεδομένα στους τομείς της οικονομίας”.

Και κατέληξε ως εξής:

“Θα πρέπει, επομένως, να επιδιώξουμε να προσελκύσουμε τουρισμό που θα έχει σχέση με τον σεβασμό στο περιβάλλον, με τον ντόπιο πολιτισμό και την ειδική πληροφόρηση για τον κάθε τόπο. Να κάνουμε δηλαδή όλα αυτά που δεν έχουμε σήμερα”.

πηγή: www.ppel.gov.gr
πηγή κεντρ. φωτό: ερτ (αρχείο)
πηγή εσωτ. φωτό: www.ppel.gov.gr

Μοιράσου το άρθρο: