Ευρεία τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τους αντιπεριφερειάρχες και με υπηρεσιακούς παράγοντες των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων, στο πλαίσιο της έναρξης της διαδικασίας σύνταξης του Τεχνικού Προγράμματος και του προϋπολογισμού της Περιφέρειας, για το επόμενο οικονομικό έτος 2021.

Όσον αφορά το Τεχνικό Πρόγραμμα, εισηγητής του οποίου προς την Οικονομική Επιτροπή και το Περιφερειακό Συμβούλιο, ορίστηκε ο αναπληρωτής περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, Θεόδωρος Βερούτης, την διαδικασία της κατάρτισής του αναλαμβάνει επιτροπή από τους διευθυντές Τεχνικών Έργων των 5 Π.Ε,. υπό τον Γιώργο Μουταφίδη και την Ευανθία Σίδερη της Διεύθυνσης Τεχνικών ‘Εργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Αναφορικά με τον προϋπολογισμό, εισηγητής του οποίου στα δύο πιο πάνω σώματα θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Χρήστος Λαμπρόπουλος, η κατάρτισή του θα γίνει από επιτροπή των διευθυντών Διοικητικού – Οικονομικού των 5 Π.Ε. υπό την Αγγελική Πουλοπούλου και τον Τέλη Γκανά από την αντίστοιχη Διεύθυνση της Περιφέρειας.

‘Οπως σημείωσε ο περιφερειάρχης, οι δύο πιο πάνω επιτροπές, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το έργο τους, μέχρι το τέλος του Αυγούστου, έτσι ώστε μέχρι τα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου, ο προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, για το 2021, να έχουν έλθει προς έγκριση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

από το www.ppel.gov.gr
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Μοιράσου το άρθρο: