Ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ Ανδρέας Λυκουρέντζος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στη σημερινή ημερίδα για την αγροτική οικονομία που οργανώνει ο Δήμος Σπαρτιατών σε ξενοδοχείο της Σπάρτης.

Βάνδαλοι γκρέμισαν το πέτρινο εικονοστάσι του Ι. Ναού της Αγίας Μαρίνας στον Ίναχο Αργολίδας. Η μνήμη της Αγίας γιορτάζεται αύριο.

Συνάντηση με τον σκηνοθέτη Μανούσο Μανουσάκη είχε χθες ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Συζητήθηκε η συνεργασία του σκηνοθέτη με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στην προετοιμασία για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821.

Με απόφαση των συναρμόδιων Υπουργείων Οικονομικών και Παιδείας καταργείται το Νηπιαγωγείο Σχινοχωρίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

29 μπαταρίες από βάση κινητής τηλεφωνίας στην Τρίπολη είχαν αφαιρέσει δύο άτομα 44 και 45 ετών αντίστοιχα που συνελήφθησαν από αστυνομικούς. Το κόστος των μπαταριών φθάνει τις 18000,00 ευρώ.

Νέος πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου <> της Τρίπολης είναι ο γιατρός Ιωάννης Δαύρος από χθες.

22 Ιουλίου ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων των Αστυνομικών Διευθύνσεων Αρκαδίας και Κορινθίας για ενίσχυση του συλλόγου Άξιον Εστί για παιδιά με νεοπλασματικές παθήσεις. Ο αγώνας θα γίνει στο γήπεδο <> στις 19:30 το απόγευμα.

Σύνταξη: Δ. Αρσένη

Μοιράσου το άρθρο: