Νέο Λεύκωμα 200 σελίδων αφιερωμένο σε 60χρόνια ζωής των Καλλιτεχνών στην Επίδαυρο, μέσα από ιστορίες που έμειναν στην αυλή του «Λεωνίδα» με τίτλο «Η Κάλλας, ο Μινωτής, ο Κουν και τα μαγειρευτά της Κάκιας», θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Προλογίζει η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ενώ την έκδοση επιμελείται ο δημοσιογράφος Φώτης Απέργης.

Ξεκινάει σήμερα το παζάρι γεωργικών και παραδοσιακών προϊόντων στο Λιβάδι Κυθήρων, που θα διαρκέσει όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Ιόνια νησιά: Η επόμενη μέρα είναι το θέμα της διαδικτυακής ημερίδας που θα γίνει 23 Ιουνίου με οργανωτή το Olympia Forum.

Θα συμμετάσχουν οι Υπουργοί Στέλιος Πέτσας, Χάρης Θεοχάρης και ο Υφυπουργός Γιάννης Τσακίρης. Επίσης συμμετοχή θα έχουν οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας, Ιονίων νήσων και Πελοποννήσου.

Το Φυσικό αέριο στην Μεγαλόπολη – τελευταίες εξελίξεις – ενημέρωση θα είναι το θέμα της σημερινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Μεγαλόπολης. Η συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 20.00 το βράδυ.

Διήμερη περιοδεία στην Κορινθία θα πραγματοποιήσουν αύριο & μεθαύριο ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης και ο τέως Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος.

Δέσποινα Αρσένη

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΕΡΤ Τρίπολης

Μοιράσου το άρθρο: