-Νεκρός 44χρονος μοτοσικλετιστής στο δρόμο Κούτσι –Νεμέας, όταν μηχανή που ξέφυγε από την πορεία της και έπεσε σε ρέμα.

-Υπεγράφη πρωτόκολλο συνεργασίας για την προστασία του Κορινθιακού και του Αργοσαρωνικού, από το Ελληνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ΟΖΟΝ.

-Μέχρι τις αυλές των σπιτιών έφθασε η Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική περιοχή στο Σοφικό Κορινθίας χάρη στην άμεση παρέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων δεν είχαμε δυσάρεστες συνέπειες.

-Ξεκίνησε η εκπόνηση μελέτης για τη δημιουργία του Μουσείου Κυθηραϊκής μετανάστευσης που θα στεγαστεί στο χώρο του παλαιού Δημοτικού σχολείου στην Αγία Πελαγία Κυθήρων.

-Η Αρκαδία πενθεί. Έφυγε από τη ζωή ο καθηγητής του ΕΚΠΑ Λυκούργος Λιαρόπουλος. Γεννήθηκε στη Βυτίνα Αρκαδίας το 1944. Είχε πλούσια επιστημονική, συγγραφική και πολιτική δράση.

-Την ίδρυση Green job school ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Κοζάνη ή την Αρκαδία, κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του συνδέσμου επιχειρήσεων και βιομηχανιών. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αναβάθμιση των επαγγελματικών σχολών στις δύο Λιγνιτικές περιοχές κάνοντας σύνδεση με την προοπτική απολιγνιτοποίησης που προωθείται ή θα επηρεάσει τη Δ. Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη.

-Συνεδριάζει στις 19:30 το απόγευμα το Δ. Συμβούλιο Μεγαλόπολης.

-Στις 19:00 το απόγευμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορινθίων με 24 θέματα ημερήσιας διάταξης.

Σύνταξη : Δ. Αρσένη

Μοιράσου το άρθρο: