Υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή στις κατηγορίες Παίδων και Παμπαίδων Χρήστου Σγουρίτσα πραγματοποιήθηκε προπόνηση το πρωί του Σαββάτου 22/09 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Στο γήπεδο βρέθηκαν επίλεκτοι αθλητές από το Νομό Αρκαδίας και Λακωνίας γεννημένοι τις χρονιές 2005 και 2006.

Πέρα από την παρουσία του Ομοσπονδιακού προπονητή το παρόν έδωσαν οι περιφερειακοί προπονητές Δημήτρης Αβδάλας και Μιχάλης Βερβαινιώτης. Την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ εκπροσώπησαν τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Κουκάκης, όσο και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μιχάλης Βακαλόπουλος και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για το τοπικό μπάσκετ, ενώ παράλληλα σχολίασαν τον απόηχο της προπόνησης του κλιμακίου Μεσσηνίας στην Καλαμάτα, αναφερόμενοι στις ο πρώτες εντυπώσεις για τα παιδιά που συμμετείχαν.

Οι συγκεκριμένες προπονήσεις των κλιμακίων διενεργούνται από τις Ενώσεις με την υποστήριξη και συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στα πλαίσια του Αναπτυξιακού προγράμματος της Ομοσπονδίας και αποτελούν μια πρώτη γεύση των Ομοσπονδιακών τεχνικών για την εικόνα των αθλητών σ’ αυτές τις ηλικίες με φόντο τις προεπιλογές στις Προ-εθνικές ομάδες.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: