Με ανακοίνωσή της η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ενημερώνει πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης και λύθηκε ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League με αντίπαλο τον Α.Ο. Πλατανιά (ώρα έναρξης 15:00), θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κερκίδες του σταδίου και οι φίλαθλοι καλούνται να δώσουν για ακόμη μια φορά δυναμικό «παρών» και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αναφέρει:

Ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η ομάδα της ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο ήταν αυτό του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, λόγω των εργασιών συντήρησης των κερκίδων. Συνέπεια αυτού, ήταν από την αρχή του Πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE να παραχωρείται προς χρήση στην ομάδα μας, η ανατολική κερκίδα (φιλοξενουμένων), η νότια κερκίδα από τη δυτική πλευρά και των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Η αρμόδια Επιτροπή αποτελούμενη από την Περιφερειακή Διοίκηση Λακωνίας, την Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης και την ΕΠΣ Λακωνίας αποφάσισε σήμερα να δοθούν προς χρήση όλες οι κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, αφού οι εργασίες συντήρησης ολοκληρώθηκαν.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη, τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκη Καρρά, τον Πρόεδρο της αρμόδιας Επιτροπής κ. Άγγελο Κολλιάκο και τα μέλη της κυρίους Ντέρο, Σκρέκα, Πουλικόγιαννη και Ματζουράνη για την αμέριστη βοήθειά τους.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: