Μετά από διακοπή λίγων λεπτών για συζήτηση ανάμεσα στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων (Ο Βαγγέλης Γούργαρης δεν συμετείχε), το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης προχώρησε στην ψήφιση ενός κοινού Τεχνικού Προγράμματος.

Θετικά ψήφισαν οι παρατάξεις Τζιούμη, Σμυρνιώτη, Παυλή, Τσιαμούλου, Κατσαφάνα και Βόσνου. Διαφώνησε μόνο ο Βαγγέλης Γούργαρης.

Ο Κώστας Τζιούμης επεσήμανε τις αλλαγές οι οποίες συμφωνήθηκαν με τους επικεφαλής επάνω στο πρόγραμμα της δημοτικής αρχής που ήταν:

1. Το έργο Οδοποιία Δήμου Τρίπολης που θα γίνει τρία έργα με προϋπολογισμό περίπου 200.000 ευρώ το καθένα αντί περίπου 650.000 ευρώ για ένα ενιαίο έργο.

2. Βελτίωση οδοποιίας Δήμου Τρίπολης από 100.000 ευρώ γίνεται 74.000 ευρώ και από τα υπόλοιπα τα 14.000 ευρώ θα χρησιμοποιηθούν σε μελέτη για το γήπεδο του Παναρκαδικού. Τα 11.300 ευρώ θα δοθούν για ασφαλτοστρώσεις και κλείσιμο λακκουβών, προστιθέμενα σε χρήματα που έχουν δοθεί από τον ΦιλόΔημο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα, μένει ως έχει.

Ο δήμαρχος κ. Τζιούμης ευχαρίστησε όλους τους συμβούλους για την στάση τους εκφράζοντας την ικανοποίηση του για αυτό το αποτέλεσμα, τονίζοντας ότι πάντα πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να υπάρχει συναίνεση.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: Βασίλης Κούβαλης

Μοιράσου το άρθρο: