Πυροσβεστικό όχημα επιχειρεί για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε μέσα στο χωριό Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων, Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016. Η πυρκαγιά πήρε αμέσως διαστάσεις λόγω του ανέμου και απείλησε σπίτια μέσα στον οικισμό. Μεγάλη δύναμη της πυροσβεστικής επιχειρεί στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ενώ από αέρος συνδράμουν και δύο αεροπλάνα pezetel και δύο canadair. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το πύρινο μέτωπο της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε δασική και καλλιεργήσιμη έκταση στην περιοχή Κολιάκι του δήμου Επιδαύρου στην Αργολίδα νωρίτερα, σήμερα Παρασκευή 31 Ιουλίου.

Στην πυρκαγιά επιχειρούν, 41 πυροσβέστες, 13 πυροσβεστικά οχήματα από Άργος, Ναύπλιο, Μελιγαλά, Κρανίδι και άλλες περιοχές, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 2 αεροσκάφη και συνδράμουν υδροφόρες του Δήμου και δυο χωματουργικά μηχανήματα της Περιφερειακής ενότητας Αργολίδας.

Δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Τις προσπάθειες κατάσβεσης συντονίζει ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Πελοποννήσου, αρχιπύραρχος Αθανάσιος Κολυβήρας.

φωτό αρχείου

Μοιράσου το άρθρο: