Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και εκλεγείς Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Ε. Νίκας, επισκέφθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, τη Λακωνία για να πραγματοποιήσει μια σειρά από συναντήσεις, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του για τα θέματα της Περιφέρειας.

Στις 15:15, μετά το πέρας δηλαδή του ωραρίου, είχε συνάντηση με όλους τους Διευθυντές και Τμηματάρχες των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, κατά την οποία ζήτησε και του δόθηκαν οι σχετικές πληροφορίες που αφορούν στις διευθύνσεις και τα τμήματα της Περιφερειακής Ενότητας.

Κατόπιν, είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μισής ώρας με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιο, με τον οποίο τους συνδέει εγκάρδια φιλία πολλών ετών.

Χθες, βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις, με ανώτερα στελέχη της Π.Ε. Αρκαδίας. Το βράδυ, είχε στην Αρκαδική πρωτεύουσα, σύσκεψη με τους 17 εκλεγμένους συμβούλους, του συνδυασμού του.

από δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Πρωτοβουλία για την Πελ/σο

Μοιράσου το άρθρο: