Αντιπροσωπεία του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με επικεφαλής τον Ανδρέα Ξανθό (πρώην Υπουργό και νυν Τομεάρχη Υγείας του κόμματος),τον Σταμάτη Βαρδαρό (πρώην γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας και νυν Επιστημονικό Συντονιστή Τομέα Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ) συνοδευόμενοι από τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αργολίδα κάνει σήμερα περιοδεία στις Υγειονομικές μονάδες της Αργολίδας.

Στη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των Διοικήσεων, των Σωματείων των Εργαζομένων,των Μονάδων Υγείας και φορέων του τομέα της Υγείας στο Νομό.

Η περιοδεία ξεκίνησε με δυο κλιμάκια με τις συναντήσεις στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Άργους, στο Νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου και το απόγευμα θα καταλήξει στα Κέντρα Υγείας του Λυγουριού και του Κρανιδίου .

Σκοπός των συναντήσεων είναι η συζήτηση της κατάστασης της Υγειονομικής περίθαλψης στην Αργολίδα στις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης, και η αμφίδρομη ανταλλαγή απόψεων και πληροφόρησης πάνω στα φλέγοντα προβλήματα του τομέα και τις σχετικές προτάσεις που διαμορφώνει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Ανδρέας Ξανθός τόνισε ότι «το μεγάλο κέρδος στη διάρκεια της ποανδημίας ήταν η εμπιστοσύνη που έδειξε ο κόσμος στο δημόσιο σύστημα υγείας, οι προσλήψεις επιστημονικού προσωπικού ενώ υπογράμμισε ότι «πρέπει να είναι συνεχής η στήριξη στο ΕΣΥ και στους ανθρώπους που το υπηρετούν..»

Φωτο: STUDIO B&G

Μοιράσου το άρθρο: