Η αξιοποίηση της τεχνολογίας στον εκσυγχρονισμό της διοίκησης, με τιμώμενο φορέα το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) είναι το θέμα που θα απασχολήσει τo 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας, Οικονομίας και Διοίκησης, το οποίο θα φιλοξενηθεί την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου , στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Διακεκριμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν προσκληθεί και θα δώσουν εναρκτήριες ομιλίες σε όλες τις ενότητες, ακολουθούμενες από παρουσιάσεις ερευνητών και φοιτητών από Ελληνικά ΑΕΙ και Ερευνητικά Ιδρύματα. Οι ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) θα είναι προσβάσιμες καθ’ ολη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Οι επτά βασικές θεματικές ενότητες, που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι:

«Εκσυγχρονισμός της Δημόσιας Διοίκησης», συντονίστρια Δρ. Γ. Χονδρολέου

«Οργάνωση και Διοίκηση της Υγείας», συντονιστής: Επικ. Καθ. Α. Βοζίκης

«Tοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη στην Εποχή της Κρίσης», συντονιστής καθ. Παναγιώτης Λιαργκόβας

«e-Health: Επαναπροσδιορισμός των Σχέσεων όλων των Εμπλεκομένων Φορέων», συντονιστής καθ. Δ. Κουτσούρης

«Πολιτική της Υγείας», συντονιστές: Νικήτας Κακλαμάνης / Αναπλ. καθ. Π. Πρεζεράκος

«Hλεκτρονική Διακυβέρνηση και Δημόσια Διοίκηση», συντονιστής Δρ. Κ. Σιασιάκος

– «Οι ΤΠΕ στην Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης», συντονίστρια: Δρ. Γ. Λαζακίδου

Το διήμερο συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών και το Εργαστήριο Εφαρμογών Ψηφιακής Υγείας και Οικονομικών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Υποστηρικτής του συνεδρίου είναι το Εργαστήριο Οικονομικών και Διοίκησης της Υγείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

To Προκαταρκτικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα: http://pasytod.uop.gr, ενώ τα πρακτικά θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονική μορφή και θα καταστούν προσβάσιμα διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας του συνεδρίου.
Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη.

Μοιράσου το άρθρο: